De Weerd 5, 8141 BS HEINO0572 391 840

Velgen & Banden

Aluminium velgen richten

Het richten van lichtmetalen velgen is een specialisatie waarvoor wij de apparatuur en kennis in huis hebben. Deze zeer specialistische werkzaamheden vereisen adequate apparatuur en uiteraard een zeer grote nauwkeurigheid.

Lees meer...

 

 

Barum banden

De Tsjechische bandenproducent BARUM is in West-Europa nog vrij onbekend, maar wordt door de steeds toenemende groep gebruikers zeker niet als onbemind beschouwd. Als onderdeel van de groep CONTINENTAL wordt onder het BARUM-merk een product geboden dat alleen in de aanzienlijk lagere aankoopprijs (-15 à 20%) verschilt van de meer 'populaire' merken.

Lees meer...

 

Winterbanden

Het gebruik van de juiste banden wordt nog wel eens onderschat. Bedenk dat de banden de enige verbinding vormen tussen auto en de weg. De gevolgen van slechte banden (weinig profiel, te zacht opgepompt, niet goed uitgebalanceerd) laten zich dan ook makkelijk raden. Maar wat heeft dit met de winter te maken?

Lees meer...

Bert van Berkum

Ons doel

Een laagdrempelig bedrijf waarbij u als klant centraal staat. Juist advies en goed gevoel vinden wij als team heel belangrijk. Hierbij willen wij de kosten voor u zo laag mogelijk houden.