ALUMINIUM VELGEN RICHTEN, 

Het richten van lichtmetalen velgen is een specialisatie waarvoor wij de apparatuur en kennis in huis hebben. Deze zeer specialistische werkzaamheden vereisen adequate apparatuur en uiteraard een zeer grote nauwkeurigheid. Wij beoordelen de beschadigde velg of reparatie wel verantwoord is. Eventuele de- en montage en het balanceren kunnen we natuurlijk ook voor U verzorgen. Daarna is het mogelijk de uitlijning te controleren en eventueel af te stellen. Deze werkzaamheden verrichten wij voor particulieren, bandenspecialisten, en autobedrijven.

WINTERBANDEN, 

Het gebruik van de juiste banden wordt nog wel eens onderschat. Bedenk dat de banden de enige verbinding vormen tussen auto en de weg. De gevolgen van slechte banden (weinig profiel, te zacht opgepompt, niet goed uitgebalanceerd) laten zich dan ook makkelijk raden. Maar wat heeft dit met de winter te maken? Door lage temperaturen (onder de 7 graden) worden normale banden hard en stug. Winterbanden blijven elastisch en flexibel en bieden daarom een betere grip op het wegdek. Daarnaast hebben winterbanden meer profiel en lamellen en kunnen daardoor “beter uit de voeten” in de natte winterse omstandigheden die ons Hollandse klimaat kenmerken. Daarom winteRbanden, als de R in de…

ZOMERBANDEN, 

MAAR WAAR MOET IK MIJN ZOMERBANDEN LATEN? Een bekend fenomeen en daarom biedt ASH een unieke service. U koopt uw winterbanden bij ons, wij verzorgen geheel gratis* voor de opslag van Uw zomerbanden!! Uw banden, onze zorg!! *Vraag naar onze voorwaarden.