De Weerd 5, 8141 BS HEINO0572 391 840

Winterbanden

Winterbanden

 Het gebruik van de juiste banden wordt nog wel eens onderschat. Bedenk dat de banden de enige verbinding vormen tussen auto en de weg. De gevolgen van slechte banden (weinig profiel, te zacht opgepompt, niet goed uitgebalanceerd) laten zich dan ook makkelijk raden. Maar wat heeft dit met de winter te maken? Door lage temperaturen (onder de 7 graden) worden normale banden hard en stug. Winterbanden blijven elastisch en flexibel en bieden daarom een betere grip op het wegdek. Daarnaast hebben winterbanden meer profiel en lamellen en kunnen daardoor "beter uit de voeten" in de natte winterse omstandigheden die ons Hollandse klimaat kenmerken. Daarom winteRbanden, als de R in de maand is.

 

Maar waar moet ik mijn zomerbanden laten?

Een bekend fenomeen en daarom biedt ASH een unieke service. U koopt uw winterbanden bij ons, wij verzorgen geheel gratis* voor de opslag van Uw zomerbanden!!
Uw banden, onze zorg!!

 *Vraag naar onze voorwaarden. 

 

  

Bert van Berkum

Ons doel

Een laagdrempelig bedrijf waarbij u als klant centraal staat. Juist advies en goed gevoel vinden wij als team heel belangrijk. Hierbij willen wij de kosten voor u zo laag mogelijk houden.